Drøm Søtt :-)

Endelig har jeg ferie i hele 3 uker, uten noen store planer :-D Gleder meg til og bare slappe av og lade batteriene.  Beklager lang tid mellom innleggene, men med litt travle dager og latskap fra min side, så blir det sånn.  Hehe. Håper på litt mer tid fremover. Har ikke gjort store forandringer innendørs i det sisste, men fikk faktisk energi til soveroms-vasking idag :-) 

Soverommet til meg og Frode har vi egentlig ikke pusset opp så veldig mye, men det trengtes ikke mange timene før det så mye bedre ut. Jeg malte over de gamle platene på veggene, byttet lister rundt vindu, gulv og tak, kledde en vegg med bordkledning som jeg beiset i lik farge som veggene og heiv ut det slitte gulvbelegget så det gamle lakkerte furugulvet fikk se dagens lys igjen :-) Har litt lust til å male gulvet, men har ikke helt bestemt meg. Men rommet ble egentlig ikke så aller verst:-) 

Sengen, gavvelen og gavvelputene er egentlig svarte, men jeg syntes det ble litt mørkt og tungt nå på sommeren, så har dekkt alt med hvite laken:-) Godt med litt forandring! 

 


Skapene er kjøpt på IKEA. Er kjempe fornøyd med de, siden de ikke er så alt for store :-) 

God Natt og drøm søtt !

Klem Stine♡

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Stine

Stine

21, Rindal

Hei :-) Stine fra Rindal. Mamma til værdensbeste Mathilde. Samboer med værdensbeste Frode. Har værdensbeste hobby: INTERIØR :-) Ønsker å dele litt om meg og mitt:-)

Kategorier

Arkiv

hits